KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 6 January 2012

first entry 2012 ~ azam baru ~

Assalamualaikum semua...


nie ntry pertame untuk tahun 2012 dan setelah sebulan lebih bercuti daripada update blog hikhik...ade tak yang tercari2 ek?perasan la mama blog awak x bez la dah lame tak update pun takde sape perasan tau...ok sangat sedih huhu...


korang mesti dah pasang banyak azam untuk tahun baru nie kan..azam mama untuk tahun 2012 nie mama berazam untuk menjadi lebih rajin...rajin ape??rajin masak la hehe sebab rayyan pun dah pandai makan kan tu yang kena rajin masak.kalau dulu berdua jek ngan papa so malas cikit la nak masak asek suruh papa tapau jek hikhik..


pastu mama nak kurangkan angin dalam badan mama nie..bukan angin kentut tau hehe tapi angin panas baran..mama nie mudah sangat marah tau tapi mudah gak sejuk.papa lah slalu jadi mangse mama.salah cikit dah kena marah..ish3 terok betol mama nie nanti xcium bau syurga baru tahu.xmau xmau xmau...naseb baek la papa nie jenis lembut sentiase sabar jek ngan perangai mama nie.mama pun tak faham nape mama mudah sangat melenting.bahaye betol la ade perangai macam nie.wajib ubah perangai buruk nie.WAJIB!!


lagi azam mama nak teruskan breast feeding rayyan sampai lah umur rayyan 2tahun insyaAllah..seronok sangat biler tengok rayyan BF.biler rayyan tengah BF tangan die mesti belai2 muke mama tenang jek rase..n last but not least mama berazam nak teruskan berblogging setiap hari walaupun juz update pict saje...sekian hehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...