KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 27 January 2012

oh...its coming back...


ape yang "coming back" ni??huhu sebenarnyer cik P mama dah datang balik setelah setahun lebih tak muncul...mama ingatkan lambat lagi ia nak datang sebab mama still BF kan tup2 petang semalam mama rase laen macam.biler cek aigooo....cik P dah datang lor..ape lagi menggelabah mama bagitahu papa.papa boleh cakap "ingatkan pregnant tadi upernyer...dah tu nape" hehehe mama gelabah sebab dah lame tak period la..dah macam 1st timer plak.naseb baek ade stok pad kat umah nie kalau tak pinjam pampes rayyan jelah hikhik...

tapi pad overnite ade sekeping jek nak taknak terpakse la papa gie kedai beli (ala beli pad jek pun tu yang papa pergi sorang).mama pk dah lame tak datang so 1st day banyak kuar,tapi tak banyak pun.so hari nie pun ok rase sakit cikit la kat perot nie..isaw gak sebenarnyer.yelah kan dah lame tak period.ntah bape hari la agaknyer cik P nie singgah.kalau b4 prgnant slalunyer 5-6hari.nie dah pas bersalin tak tahu caner.harap2 macam biase...


p/s :: takde masalah kan kalau still BF tapi datang bulan awal??
        sape leh tolong jawab???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...