KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 16 January 2012

adik kembar rayyan ke anak flinstone ni??




eh3 sapekah gerangan budak tecik di atas nie..sepit rambut gune penyepit baju dah macam anak flinstone pulak tapi anak flinstone gune tulang dinosaur kan hehe tapi....lelaki ke perempuan budak ni??confius confius...

lets cekidaut.................











cak.....la si rayyan upernyer...hehehe 


saje jek mama sepitkan rambut rayyan.nak pakai getah nanti sakit pulak..kalau budak kecik korea kan mesti makpak nyer ikat kan rambut die macam nie kan..kan ramai orang cakap rayyan uper baby korea hikhikhik



rayyan suke sangat wat muncung tau..time nie die nak sembur2 air liur




budak tak tahu dok diam aje susah nak ambik gambar die tau..

tengok lah pictures baby korea nie..comel sangat2.name budak tu MASON MOON.nie name betol tau mama selalu tengok video mason nie kat youtube.korang nak tengok pergilah kat youtube search BABY MASON @ MASON MOON





comel kan....ade uper rayyan tak hehe ke rayyan ade uper mamat ni??

nie lah Nichkhun hikhikhik gedix mama ni tau!

2 comments:

Hany Rara said...

eh2 same laa~ :) rayyan comel lagi..rasa nk cubit je pp dy..hihi

Mama Rayyan said...

ade la uper cikit hehe thnx hany rara..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...