KAWAN2 MAMA..=)

Sunday, 8 January 2012

tok wan & tok aki rayyan datang umah

Salam...


tadi siang tok wan ngan tok aki rayyan datang kuarterz nie sebab dah lame tak jumpe cucu kesayangan dorang nie.almaklumlah lah cucu nie la yang paling lame atok2 nyer jage mau tak sayang hehe..cik yus rayyan aka adik mama pun datang gak.cik yus dari umah die kat Batu Berendam, konon2 nak balik Muar tapi biler tahu parents mama datang kuarterz tu yang die pun nak join jumpe kat kuarterz jek.


tok wan siap ade belikan rayyan cap ngan baju tido.comel jek tengok rayyan pakai cap tapi takde lah plak mama nak snap.nantilah kalau ade gie jalan2 pakai cap mama takkan lupe snap pict..masok cap yang tok wan bagi nie dah ade 2 la topi rayyan.lagi 1 dapat dalam hamper dari ADTEC.rayyan pun macam suke jek pakai cap takde pun cube nak tanggalkan cap tu hikhik..


walaupun dah lame rayyan tak jumpe tok wan ngan tok aki takde lah pulak rayyan takot or nanges cume cemik bibir jek..(cemik bibir memang hobi die hikzz).tapi mule2 die senyap jela tak dengar langsung suare juz senyum2 jek pastu dah lame2 baru la dengar suare die tegur orang dulu..punyer lah die segan siang tadi rayyan nak tido elok jek tak nanges tau.mule2 die gesel2kan muke kat nenen then mama nyusukan lame tengok dah tido upernyer.ajer senang plak rayyan tido.pastu mama baringkan kat tilam terus die niarap.lame gak lah rayyan tido siang tadi sampaikan tok wan & tok aki nak balik pun macam sedih jek nak tinggalkan sebab rayyan tak tengok atok2 balik huhu...takpe lah atok nanti cuti Chinese New Year rayyan balik tau..

rayyan ngan tok wan time 2bulan

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...