KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 16 January 2012

biography Siti Nurhaliza kat channel History

Assalamualaikum..

alamak semalam mama tak update blog la.takde mase hehe so hari nie kena la mama wat ntry lebih cikit untuk cover semalam punyer kan hehe.

Siti Nurhaliza nama yang sangat gah di persada seni dan sangat disayangi oleh semua orang termasok mama..mama memang minat sangat2 ngan kak CT ni tau dari mule2 die muncul lagi.dah la cantik,berbakat,suare sedap mama pun terpikat.(sebab mama suke sangat tengok orang cantik hikhik).setiap kali pergi karoke mase zaman bujang dulu la kan mama mesti akan nyanyi lagu kak CT.dah kira macam lagu wajib lah haha (bajet suare sedap macam CT la wekk).sebab lagu die sume sedap3 sangat macam strawbery coklat agagaga...

so hari nie mama nak kongsikan boigraphy kak CT sejak dari awal kemunculan die dalam bidang seni.serius mama suke sangat tengok video nie..dalam video nie ade tunjuk mase kak CT wat konsert kat Stadium Muar,Johor.mama pergi tau time nie semate2 nak tengok artis pujaan tapi tak ingat plak time tu mama form bape..mama pergi ngan family mama n bawa kawan sorang.mase kat konsert mama ngan kawan dah berpisah ngan parents mama sebab kitorang nak dok betol2 depan stage.naseb baek badan kitorang kecik so nyelit2 sampai gak kat tempat paling depan skali tapi bukan betol2 depan stage kat tepi cikit so tak bape nampak sangat la kak CT.time kak CT wat persembahan mama siap suruh sorang krew snapkan pict kak CT tau.dulu mama tak mampu lagi nak beli kamera digital juz ade kamera yg pakai filem jek..skali cuci sedih jek takde sekeping pun orang tu snap pict kak CT jelas2 tau.rase macam kena sabotaj jek.yang ade gambar penari.gambar kak CT terlindung ngan penari2 huhu sedih betol.pastu time balik sempat la mama snap pict time kak CT dalam bas.tu je la yang dapat walaupun jauh.ade pict tu kat kampung huhu eh ape la panjang benor mama citer bukan ade orang nak tahu kan hehe meh layan video nie k...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

em......................maafkan mama ek.mama tak dapat nak upload video tu ke dalam blog plak huhu.tak tahu nape.lagipun wireless kat kuarterz nie lembab plak..sape2 nak tengok korang boleh tengok SINI ok... 

sobsob...sedih betol la..mama baru plan nak upload video rayyan dalam ntry seterusnyer..cer try test la boleh ke idak..klu boleh maknenyer video kak CT nie berat sangat la tu kan..k njoice...!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...