KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 12 January 2012

dari pagi sampai nak tido juz blogwalking jek..

Assalamualaikum...


kamu sume dah tido ke?hari nie tak tahu nak citer ape..tahu tak dari stat on9 pagi tadi sampai saat mama taip ntry nie mama still bw blog orang tau..kalau boleh memang nak bace dari first ntry sampai lah dah beratus2 ntry tapi tak boleh lah kan naek juling plak mate mama nie ha..kang nak hbskan 1 blog nie, blog laen pulak banyak tetinggal citer bez..ape la mama nie suke bace blog orang tapi ade ker orang suke bace blog mama??ade tu memang ade tapi tak ramai la kan..blog mama kan tak menarik,mama pun tak geti nak wat citer bez2...nak buek guano huhhu..


ok la so sebelum tido kena lah wat 1 ntry untuk blog sendiri ye idak...em nak cite pasal ape ek..mama pun mate dah ngantok dah takde idea nak pikir plak huhu..oh yer ade perasan tak kat blog mama dah ade kelopak2 bunge berguguran?cantik khen...hikhik saje jek nak mencantikkan lagi blog mama yang tak bape nak cantik..lagi 1 mama ade tambah FIBOX gantikan SHOUTMIX yang dah tamat tempoh tu...so kalau sape2 nak tinggalkan mesej sila lah yer...tapi dari semalam mama wat takde sape pun yang tinggalkan jejak..nampak sangat takde orang datang melawat kan..ok itu sangat sedih!ok la nak tido ni gudnite............

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...