KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 25 January 2012

saje menyibuk tengok orang mancing

lepas ber-bar-be-que...petang tu dorang nak pergi mancing lagi so papa pun ajak ikot sekali..tapi kitorang ikot sekejap jek sebab bawa rayyan kan.die pun dah mul boring,ngantuk pun yer gak..rayyan pun dah mule tolak2 mama nak turun.em..macam dah pandai jalan jek nak suruh lepaskan.kalau rayyan dah pandai jalan dah lame mama lepaskan tau..

kenal tak ni ape??nie la umpun2 wat umpan ikan..
mama geli tengok nie sebab macam lipan eee....

papa yoyo o jek..bukan reti sangat mancing tu..maen game mancing teror la hikhik

nie la budak kaki pancing...bakal tunang SIL mama aka bakal biras mama hehe

pict candid..ntah sape2 snap mama pun tak tahu
time nie mama ngan papa tengah cakap "wo..dah dapt ikan hehe"

mama ngan budak manje..

susah sangat nak ajak papa bergambar tau..huhu

yang nie snap sendiri



kitorang balik awal so tak tahu dorang dapat banyak ikan ke tak sebab mama balik umah family mama




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...