KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 7 January 2012

rayyan biler nak tido nie...

Assalamualaikum...


hari nie lambat plak nak update blog.nie pun tengah melayankan si rayyan yang xnak tido lagi tapi tengah merengek jek.masok buai nangis bagi susu taknak.ingat kan nak makan so bancuh la nestum tapi taknak buka mulot langsung.padahal die dah ngantok la nie tapi saje tahan mate tu.grr.............


naseb baek dari lepas maghrib tadi mama dah on lappy untuk tengok movie lepas tidokan rayyan tapi pukul 9lebih tadi kot die terjage.tadi elok jek maen golek2 dah lame2 mule lah bosan..so mama ambik kesempatan wat 1 ntry malam nie sementare rayyan dok golek2 sambil maen sembur2 air liur die huhu...papa time nie kat office tengah siapkan kije untuk submit senin depan.kije las minit baru orang atas mintak siapkan.cian papa tau..rayyan plak ngade2 sangat malam nie..nie tengah mintak simpati mama die la wat muke sedih aduhai...








































ok rayyan dah masok tido dalam buai.lega mama..tapi tu pun banyak kali keluar masok buai huhu rayyan...rayyan........


nie pict rayyan tido mase kat kampung




sejak seminggu nie mama sekeluarge dah tido dalam bilik tau.buai rayyan pun bawa masok skali tapi tibe2 rase katil nie sempit plak hehe sebab b4 nie tido kat luar 2 tilam banyak cikit space untuk 3orang tp tilam queen size rase kecik plak ek.mane tak nyer rayyan time tido mesti tercari2 nenen plak tu kena kejap kena nyusu belah kiri kejap belah kanan kalau tak bengkak sebelah lah bangun pagi esok..lagi 1 biler die terjage habis die pusing 360 darjah bukan setakat pusing jek tapi die golek3 sampai lah tibe kat hujung katil.nie yg bahaye tinggal kan die sorang2 atas katil silap2 boleh jatuh tau ish bahaye betol.baby coat ade ntah biler la nak gune kan rayyan...

pict die golek banyak kali takde plak..nie die jap niarap jap baring...manje la tuu
ok lah cukup 1 ntry dah sakit belakang nie tak baring 1 hari huhu k  gudnite....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...