KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 8 December 2011

rayyan di kampung

Assalamualaikum...


shari nie dah 2minggu mama ngan Rayyan kat kampung n rayyan dah makin banyak kemajuan n perkembangan yang ditunjukkan..lagi 2minngu lagi rayyan nak genap 6bulan tapi rayyan dah mule blaja makan tau.mak la yang mulekan dulu bagi makan nasi lecek ngan air masak..mama tengok rayyan suke sangat makan n paling die suke minom air masak gune cawan.dah macam orang besar jek tengok hehe


pastu mama ade belikan rayyan biskut Milna perisa campuran buah2an tapi rayyan taknak makan sangat plak.tapi biler makan bubur ke kentang or nasi lecek die banyak lak makan.upernyer rayyan nie same cam papa nyer tak suke manis2.kalau ikot mama memang suke manis2 (dah slalu sangat kena bebel ngan papa sbab suke sangat bende manis2 hikss)


atok aki rayyan plak dah belikan baby walker untuk rayyan.suke betol rayyan dok dalam tu laju die jalan.dah pandai ke depan, ke belakang, ke kiri n ke kanan haha suke sangat tengok.time kat melaka dok dalam walker asek la mengundur tak pandai jalan ke depan tapi skang nie dah makin maju.satu umah rayyan dah jelajah hahaha tapi....kena jage2 la habes sume alas meja or ape2 jek yang boleh dicapai habis ditariknyer.
suke sangat tengok anak membesar depan mate kiter kan....ha pict?? ala macam biase la takde kabel la nak upload huhu sedih betol!





2 comments:

FarhanahAdzlan said...

rayyan comel la=)

~diAhOntHeblOg~ said...

untung rayyan semua syg die..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...