KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 19 January 2012

rayyan suke tarik rambut orang--balik kampung--

Assalamualaikum dan selamat pagi...

hari nie rayyan pagi2 dah bangun tarik rambut papa die haha.tu care dier nak kejutkan orang la tu.rayyan bangun pukul 6lebih tau mama ingatkan dalam pukul 3-4 pagi ke sebab tengok macam gelap jek kat luar tu yang mama cam malas nak bangun tapi rayyan tarik rambut mama gak so kena lah layan die maen.skali dengar bunyi vibrate hp papa ingatkan orang call ke msej upernyer alarm dah bunyi maknenyer dah pukul 7.00pagi la.pandai rayyan kejut papa suruh pergi kijer ek hehe so hari nie papa pergi kijer awal dari biase.pastu time papa nak salam tapi rayyan mintak dukung plak.hehe kena lah papa dukung kejap..

so skang nie dak tecik tu tengah tido semula.tulah bangun pagi2 lagi.tapi bagos gak boleh mama on9 hehe

nie gambar lame..




 oh yer petang nie mama sekeluarge akan balik kampung sempena cuti Chinese New Year.papa ambik cuti awal sehari sebab taknak terkandas dalam traffic jam esok.so mama ade kat kampung 5 hari la suke3 hikhik..em plan cuti nie insyaAllah nak pergi majlis kawen schoolmate mama.ade 2orang plak tu kawen hari yang same.mesti ramai jumpe kawan2 skola sabtu nie.laen2 aktiviti tak tahu lagi.kalau ade nanti mama update kat blog k..

Selamat Bercuti Kawan2!!

1 comment:

miya said...

kimsalam mak abah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...