KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 21 January 2012

~~ aksi mulut rayyan yang comel ngeee ~~

huarghhhhh..................astaghfirullahalazim....nie bukan mama meraung tau tapi mama menguap hehe.dah ngantok sangat nie tadi banyak nak citer tapi banyak join giveaway n contest jek tak sedar dah nak pukul 12malam.ok2 ni las entry untuk hari nie k.


sekarang nie rayyan suke sangat buat macam2 gaye mulut tau.dah la mulut die kecik,comel geram jek mama tengok pastu suke wat macam2 gaye plak lagi bertambah2 geram la mama tengok hehe..so jom  tengok aksi die yang sempat mama tengok.fokus pada mulut die yang comel tu tau hehe


 suke sangat kemam2 bibir..





ha yang bawah nie yang paling mama geram...



comel kan...bagi mama comel sangat2 hikhik...

ok lah nak tido esok mama nak pergi kenduri kawen kawan mama pastu nak jalan2 kat hypermarket Giant jap cari tudung.mama gie ngan kawan2 mama jek sbab papa ade lawan futsal esok setelah brape abad tak maen tiber2 ajak join tournament plak.majok ah ngan papa huhuhh.oh yer esok penuh la umah mertua mama nie ngan sdare mare papa.emm mesti tak lena rayyan nak tido sbab ramai orang esok...k la ngantok dah nie gudnite...


p/s :: eh upernyer nie entry pertame untuk hari baru la bukan last entry untuk hari semalam huuhu...

4 comments:

EnciK AxixOu said...

perh...kejam 2..kepit gambut dengan penyepit baju..hahahaha

miya said...

eh..ehh... sama la kipas kita 2. warna biru+kuning. hihi

Mama Rayyan said...

hehe saje buli anak sdri...

Mama Rayyan said...

hehe same ke ngan kipas akim..ni pn bru kena koyak bilah die ngn rayyan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...