KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 14 January 2012

hakikat sebenar tentang orang perempuan kehkehkeh

Assalamualaikum..


naseb baek tak lupe nak update blog untuk hari nie hehe..siang tadi mama asek tengok video we got married lakonan Nichkhun & Victoria (Khuntoria).actually nie bukan dorang berlakon tapi dalam cite nie dorang dijodohkan jadi husbnd n wife dalam mase 1tahun lebih.tak kisah lah korang nak kate citer ntah ape2 la mama tengok nie yang penting mama suke sangat tengok citer nie..khuntoria comel sangat2..bagi peminat korea@k-pop macam mama nie mesti kenal sape dorang tu hehe..mama boleh jadi giler tau ngan kecomelan dorang nak2 si Nichkhun tu hehe..








so ntry nie mama bukan nak citer pasal k-pop tapi citer macam tajuk atas la..tadi mama on fb tengok picture kaki bising dot com yang banyak lawak2 tu n terjumpe picture nie..




same kan macam kebanyakan orang perempuan buat nak2 budak remaje skang la.tapi biler orang perempuan buat nampak comel tapi biler lelaki wat nampak macam buang tebiat kan nak2 kalau pict pegang2 tangan sesame lelaki dah macam homoseksual plak kehkehkeh..ala orang lelaki jelez la tu sebab dorang takleh tangkap gambar macam tu kan..kena la control macho cikit konon..


hehe tu jek la nak update..janji update kan...nak sambung tengok video khuntoria.walaupun lambat loading tapi sanggup tunggu hehehehe k gudnite!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...