KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 17 January 2012

berusaha untuk menyerikan semula kulit wajah huhu

Assalamualaikum...

 sejak lepas bersalin nie mama rase macam kulit muke mama makin teruk la.dah la kering,kusam jek rase.tak nampak berseri2 tau..naseb baek jerawat takde tumbuh cume parut jerawat jela dah bertahun2 tak hilang lagi.dah macam2 produk mama gune tapi still takde perubahan.eyebag jangan cakap la kan nak2 hari2 tak cukup tidor plus ngadap lappy hehe..mama rase macam nak ambik sumthing untuk kecantikan dalaman.myb sume produk yang mama pakai juz luaran nyer tak berkesan so mane tahu kalau mama ambik supplemen ke untuk dalaman mane tahu ade perubahan kan....

so.....mama telah wat keputusan untuk try minom collagen yang bername Cocoa Collagen Power Plus.sebelum beli mama dah tanye pendapat orang kalau minom collagen ade effect kat baby x?sebab mama kan fully BF rayyan so isaw la takot2 ade effect kat rayyan kn.dan lagi 1 mama isaw kalau pas mama minom collagen terus susu badan kurang..




mama baru minom 2 paket so belom ade ape2 effect lagi..harap2 pas minom collagen nie kulit mama makin cantik macam kulit orang korea kan wah..gitu hahahaa

2 comments:

miya said...

akak dah minum ni. aritu borong 10set trus. mmg ada perubahan. rajin2 minum ya.

Mama Rayyan said...

wah smp 10set akk borong.ade jual murh ke??anor bli 1 set rm50...akk pn de mslh kulit gk ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...