KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 9 January 2012

~ anGry b!rd vs bEn-10 ~

Assalamualaikum...

nowadays mane2 kiter pergi mesti ade jek jumpe ngan barang2 jename angry bird ngan ben-10 kan.sampai kasut sekolah pun ade brand angry bird ngan ben-10.kalau untuk budak2 tadika or sekolah rendah takpe lagi tapi hari tu mase mama ikot shopping barang sekolah adik ipar ade jumpe kasut sekolah brand 2-2 kartun tu saiz budak sekolah menengah..huhu ade ker budak remaje nak pakai brand tu ek?myb kalau budak2 baru nak naek form 1 ade kot nak pakai tapi sekarang nie budak2 form 1 pun dah pandai bergaye n nampak matang tau tak macam zaman mama dulu form 1 sume selekeh2 jek rase,gaye pun macam tak matang huhu..

kalau untuk orang besar dorang maen game jek kan.macam si papa rayyan la giler game angry bird.papa ade belikan mama henfon baru dalam tu banyak betol game angry bird tau so pantang takde wat kije mesti henfon mama jadi mangse...last2 mama pun jadi angry hohoho

ok sebenarnyer dalam ntry nie mama nak citer yang rayyan pun ade barang jename angry bird ngan ben-10 gak hehehe....











tada.................


nilah beg angry bird ngan kasut crocs ben-10 rayyan..dah lame mama nak carikan beg jalan rayyan supaye senang nak bawa barang2 die.almaklumlah mama nie jenis malas nak bawa handbag.pulak tu kalau gie jalan2 barang rayyan jer banyak.barang mama juz purse jek so baek belikan beg rayyan papa pun boleh galas hehe.mama nak cari jenis macam kat atas taknak yang bulu2 sebab kalau yang bulu2 kalau kotor ker berhabuk dah bahaye untuk rayyan kan sebab rayyan suke nyonyot ape jek yang die dapat.beg nie mama beli kat pasar malam murah je kot..kasut crocs plak mama beli kat hypermarket Giant.mama tengok comel sangat n saiz paling kecik muat2 ngan kaki rayyan so ape lagi suruh papa belikan la hehe rayyan pun suke gak asek la belek kasut die tu..

selalu belikan baju jek kan so sekali sekale belikan barang laen pulak..ok rayyan pun dah tido awal malam nie so mama nak wat lagi 1 ntry la jap lagi hehe kbai.........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...