KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 13 January 2012

~ rayyan terpilih untuk casting as a model for DZMS agency..wink wink ~

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..


wah semangat mama nak update ntry pagi2 gini kan hehe takpe rayyan dah tido semula boleh la update..mama nak citer hari tu dalam 2 hari lepas mama ade bace kat wall fb, si lisa surihani ade beritahu tentang pencarian model oleh DZMS Modelling Agency..mama tengok syarat die baby pun boleh masok so mama pun saje lah anta pict rayyan.(ceh perasan benor anak die comel khann..).ala mama bukan nak sangat rayyan jadi model saje jek nak tahu rayyan layak ke tak untuk casting sebab mama tahu papa tak mane nyer nak bawa kitorang gie sane lagi2 nak jadikan rayyan model huhu


so malam tadi lepas mama of9 n tido papa baru on hp mama n tengok2 dapat mesej dari nombor tak dikenali and said : 

Hi.we just replied yr email.pls chk now and respond asap.tq - DZMS agency

papa tunjuk kat mama.mama agak terkejut gak la tapi wat tak tahu jek juz senyum jek pastu baru bagitahu papa..papa pun macam tak ambik kisah sangat huhu.so pagi nie baru lah cek email... 

DZMS Agency dzms.agency@gmail.com
Jan 11 (2 days ago)
to me
[KINDLY IGNORE THIS EMAIL IF YOU ALREADY “CAME & REGISTER” AT DZMS AGENCY]
[SILA ABAIKAN EMAIL INI JIKA ANDA PERNAH “HADIR & DAFTAR” DI DZMS AGENCY]
Hi there...
This is Ann from DZMS Agency. We saw the photos u sent us and we like what we saw!
Therefore, after we evaluated your photos, we would like to invite you to our office on Friday 13/01/2011 -or- Sunday 15/01/2011(Between 11:00am - 5:00pm Only) for registration & take photos for comp cards making.
 
 
Our Address:
DZMS Agency,
B4-03-03, Hata Square,
Jalan Mewah 1/1, Pandan Mewah,
68000 Ampang, Selangor.
 
Click on the link below  to see the Google Maps to DZMS AGENCY :
Link: <http://maps.google.com.my/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=B4-03-03,+Hata+Square,+Jalan+Mewah+1%2F1,+Pandan+Mewah,+68000+Ampang,+Selangor.&hl=en&geocode=&mra=ls&sll=4.109495,109.101269&sspn=21.137352,39.506836&ie=UTF8&ll=3.129289,101.757088&spn=0.020783,0.038581&z=15>


* Landmark Hata Square (Right after Hospital Ampang in Pandan Mewah, 3rd floor above 99 Speedmart)

 
 
* Landmark Hata Square (Right after Hospital Ampang in Pandan Mewah, 3rd floor above 99 Speedmart)
* (We are next to Hospital Ampang in Pandan Mewah, Not Hospital Pantai Ampang in Pandan Indah)
 
So do you want to do it?
 
If you want to come for casting & registration, you must RSVP your attendance by SMS me at+60104236836 ‘asap’ after you read this email. (Please SMS me your full name, exact date & time you want to come)
When you come for casting, you need to:
·         Have acting skill
·         Put on natural makeup with lipstick / gloss (for female)
·         Wear stylish outfit (female)
·         Smart casual look, t-shirt is not excepted (for male)
·         Casual look (for kids)

 
When you come for casting, you need to:
·         Have acting skill
·         Put on natural makeup with lipstick / gloss (for female)
·         Wear stylish outfit (female)
·         Smart casual look, t-shirt is not excepted (for male)
·         Casual look (for kids)
 
 
Note / Disclaimer:
You should understand and agree that every registered talent at DZMS AGENCY is automatically listed in DZMS AGENCY’s talent database but not exclusively managed by DZMS AGENCY.
 
You also need to understand that DZMS AGENCY will charge 20% from every single project DZMS AGENCY closed on your behalf. 
 
You also agree to pay RM40.00 (Kids 18 Below) & RM50.00 (Adults 19 Above) as a casting fee to cover the costs of operating such as cameraman, editing, website, marketing & promotion. Payment should be made during the casting session and this payment is only 1 time.
Regards;ANN DZMS,
+6010423683


mama antar pict rayyan yang nie..




tak sangke dorang suke pict nie..mama ade gak post berite nie kat fb..mesti ramai cakap "eleh perasan sangat lah anak die comel.anak aku pun comel gak.berangan nak jadikan model konon..." huhu.
ok kalau ade kawan2 blog yang nak try anta gambar anak untuk jadikan model juz klik SINI OK!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...