KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 29 March 2012

jalan2 ngan family mertua ~tanjung emas & Hypermaket Giant Muar~

petang semalam FIL ajak maklong rayyan bawa jalan2.so kitorang pergi tanjung emas dulu untuk menikmati abc,laichi kang sejuk ngan rojak buah..SIL yang kena blanje sebab die baru gaji hehe tengok pict jek k..

rojak,abc & laichi kang

FIL lepas minom laichi kang die order abc pulak hehe

haruslah mama & rayyan hehe

eh3 mama ngan rayyan lagi lah hikhik

rayyan dah taknak tengok kamera dah hehe
rayyan ngan MIL aka tok mak

ingatkan nak suruh rayyan maen kat playground tapi die taknak plak.mama dah berpeluh2 macam mama pulak yang maen.sebab tu mama tak suke sangat pergi tanjung waktu siang panas pulak tu semalam takde angin langsung patot lah dah takde orang jual or maen layang2 kat tanjung..lepas tu mama ajak pergi hypermarket Giant pulak sejuk kan badan sambil cari tudung hehe syok cikit masok giant..

rayyan dah berani naek bende nie..pict gegar plak

suke sangat die naek bende ni tapi mate asek la tengok budak yang naek keta control tu

lepak kat kedai waffer..mama snap pict SIL hikss

muke dak ngade..

pergi Giant maklong belanja rayyan ipad 3 heheh pandai2 jek mama nie.akhirnyer dapat gak rayyan bende nie.kalau beli on9 mahal rm30 lebih tapi kat giant dapat rm18 jek..berbaloi2.......

ipad 3 rayyan hehe



hari nie tak tahu lagi nak pergi mane pulak.dengar2 FIL ajak pergi tangkak.boleh la ikot hhe..kbai!

1 comment:

Haruno Hana 하나 said...

blog direview! http://haruno-hana.blogspot.com/2012/04/214ai-no-kotoba-blog-review-8-jom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...