KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 29 March 2012

rayyan dah 9bulan

entry nie patotnyer mama buat 27hb hari tu tapi sebab internet dah limit so tak sempat nak buat entrt juz sempat taip tajuk jek huhu

27-03-2012 genap usia rayyan 9bulan sampaikan mama mimpi rayyan dah pandai jalan tau hahah excited benor mama kamu nie rayyan..perkembangan rayyan terkini die dah mule faham ape kiter cakap contohnyer papa tido dalam bilik then mama tanyer rayyan "papa mane??" then rayyan pergi merangkak laju pergi kat bilik papa tido hehe bijak..bijak..lagi kebijaksanaan rayyan die akan golek2 bola kecik.mama bagi la ruang supaye die boleh golek bola jauh2 cikit tapi sebabkan rayyan taknak maen jauh2 dari mama die pandai tau ambik balik bola tu and golek kan ke mama semula pastu kalau jauh dari mama lagi die ambik golek kan semula ke mama..macam tak percaye pulak budak 9bulan dah boleh pikir camtu..sebab setahu mama budak kecik selagi bola tu tak tersekat kat mane2 selagi tu die akan golek kan bola kan??

dari segi perangai pulak..rayyan memang makin sangat2 manje ngan orang.die suke sangat wat aksi terlentok.kalau ngan mama memang over manje lah tapi mama suke sangat rayyan manje ngan mama.nak2 kalau rayyan tengok mama baring memang tersengih2 lah die merangkak ke mama and naek atas badan mama and lentokkan pale die kat mama..sweet sangat...berdiri jangan cakap lah semua tepat die nak berdiri tapi tak pandai berdiri sendiri lagi.harap2 usia 10bulan rayyan dah pandai jalan macam mama dulu heehe

lagi 3bulan jek lagi rayyan nak genap setahun.mama still planning untuk bufday party rayyan nanti..tak buat besar2 juz celebrate kecik2 setakat yang mampu jek tapi insyaAllah happening..

pict ambik kat album maklong.mama lupe nak bawa kabel hp plak caner nak transfer pict huhu
pict time kat giant semalam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...