KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 14 March 2012

rayyan dalam majalah Pa&Ma??

Assalamualaikum...

semalam ingatkan nak wat 2 entry tapi ade hal plak so entry yang mama janjikan semalam sambung hari nie k..
nape tak caye ke rayyan masok dalam majalah Pa&Ma??silalah percaye heheh bukan nak riak tapi juz nak hebohkan jek hikhik..takde la mama sebenarnyer tak sangke terkeluar gak pict rayyan dalam Pa&Ma edisi April 2012 nie..alah keluar kat ruangan surat pembaca jek..mule2 mama hantar (thru email)pict kami ber'3 tapi editor cakap pict tu blur plak then mama send lagi skali pict yang laen tapi editor still cakap blur.die cakap tengoklah kalau grafik boleh terima ke tak..so mama pun tak harap lah surat mama n pict rayyan akan keluar..

nak dijadikan cerita..hari tu mama ade cakap mama beli majalah Pa&Ma kat pasar tani..(mama memang tiap2 bulan beli majalah Pa&Ma) then mase nak breakfast sambil Aida belek2 Pa&Ma tu mama pun cakap lah "aku ade gak antar surat n pict rayyan tapi orang tu cakap blur pict nyer" tibe2 Aida cakap "eh3 macam kenal jek budak ni?" mama pun menjerit la sambil terlompat2 (ok ni bohong).menjerit jek sebab tak caye muke rayyan masok majalah hehe ape lagi teros sms papa bagitau berite tu..

ni lah surat mama tu..pict rayyan paling besar plak tu hehe

close up cikit..nak bace klik kat pict k..

mama saje jek antar surat tu sebab nak dapatkan adiah yang ditawarkan..ikotkan hati nie sume segmen yang ade dalam majalah tu mama nak antar pict rayyan tapi malas pulak nak gie cuci.surat je yang boleh gune email tu yg mama antar surat jek hehe...bohong la kalau tak bangge kan sebab ni 1st time tau hehe 

ok tu jek nak citer daa...

p/s :: kalau tak caye cepat2 lah pergi cari majalah PA&MA edisi april 2012

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...