KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 20 March 2012

banana..banananana....potato....

hahaha mesti sume pelik biler bace tajuk entry kali ni kan..tu sebenarnyer lirik lagu dalam movie DESPICABLE ME 2 yang akan ditayangkan tahun 2013..papa ngan rayyan suke sangat tengok video ni.papa setip kali tengok mesti akan ketawe walaupun dah banyak kali ulang..rayyan pulak biler start jek katun tu nyanyi die dah lentok kan pale kat mama malu2 pulak...nak tengok x video tu....





video



cer sape2 yang ade anak download lah video ni n tengok pe reaksi anak korang...mesti comel reaksi dorang hikss

2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

hehee...bapak borik anak rintik..

Mama Rayyan said...

tahu xpe kak..same jek dorang berdua nie hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...