KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 10 March 2012

my bff datang tido kat umah

esok petang my bff AIDA NADIAH akan datang stay umah aku..biase lah slalu time papa takde time hari minggu memang mama akan ajak die datang tido umah temankan mama n rayyan..lagipun die jek yg paling dekat ngan mama kan..lagi 2 orang bff mama :: ASHRAFI & IZAURA  dorang jauh..ash kat shah alam blaja lagi..izaura kat kl.dah adelaki hehe so aida yang still single nie lah yang slalu kena datang teman..kalau die pun dah kawen takde lah mama nak ajak die stayback kat umah mama nie..(mau mengamok laki die nanti hehe)

mama n aida


so esok after work (half day) aida datang umah.mama pesan suh die belikan mama Big Mac McDonald..die nak belanje kan hehe..mama suruh die beli sebab mama kan kalau tinggal berdua jek ngan rayyan memang tak dapat masak sebab rayyan taknak tinggal sorang2 sbab takot mama tinggalkan die(aishh mengade betol..) tu yang mama suruh die tapau mcD jek..mama masak untuk diner jek nanti..diner pun myb wat nasi goreng je kot..(giler pemalas hahaha)

big mac


hari ahad pagi plak mama nak ajak aida pergi pasar tani lah cari ayam.mama nak wat sup ayam pedas ngan ade lah makanan sampingan tak tahu lagi nak masak ape..first time nie nak pergi pasar tani kat alor gajah nie.harap2 best la.boleh cari breakfast skali..harap2 pagi ahad tu rayyan bangun awal.kalau bangun macam pagi tadi pukul 9.30 alamatnyer pasar tani pun dah bersih la hehe


ok lah dah start ngantok nie..tido dulu lah..papa pun tengah tido gak dalam keta.nanti nak kena gilir2 drive.papa cakap mybe sampai pasir mas dalam pukul 4 or 5 pagi..esoknyer majlis pukul 10.00pagi mule..harap2 papa selamat sampai lah..amin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...