KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 6 March 2012

mama pulak demam | follower bertambah

Assalamualaikum..


dalam 2 3hari nie mood mama nak berblogging ke laut la..hari sabtu hari tu mama boleh demam plak..pagi sampai tengahari ok lagi.boleg gie makan kenduri kawen staff adtec yg dibuat kat dewan adtec.pastu balik umah petang tu rase tak sedap kepale pening jek.petang dah stat panas.dah alang2 kat umah ade termometer so mama pun cek la suhu mama..38.6degree..confirm la tu demam hukhuk.


malam tu naseb baek papa ambik alih masak untuk makan malam walaupun nasi goreng jek tapi mama takde selere la.rase cam nak muntah jek.malam sebelum demam pun camtu gak..yang sedihnyer papa boleh cakap "yelah syg masak tak sedapkan"huhu sedih lah pulak papa nie.."nasi goreng syg sedap lah cume bby takde selere jek..".mama rase jugak lah cikit untuk ambik hati papa..pastu terus makan ubat..alhamdulillah esoknyer mama dah baek demam..


walaupun dah baek demam  still takde mood nak berblogging.hari ni baru datang semule mood tu.sekali buka blog tengok...wahh dah makin ramai follower mama tapi mama mintak maaf yer mama belom sempat terjah blog follower baru mama n follow back.nanti ade mase mama akan terjah blog korg gak yer..than semue yang sudi jadi follower mama... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...