KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 2 March 2012

hahahah papa buat lawak la hahahaha

aduh..saket perot mama gelak..kejadian nie baru jek berlaku tadi..kebetulan mama tengah on9 so buat la entry tros hehe..nie citer lawak pasal papa..tadi pas papa habis makan papa lepak2 dulu depan tv n maen2 ngan rayyan.pastu layankan rayyan maen kejar2 ngan mama plak.(pinggan still tak antar ke dapur lagi nie).pastu papa bangun ambik pinggan yang die makan tadi terus nak masok bilik.mama dah pelik tapi juz tengok jek papa taknak tegur dulu.dah nak dekat ngan bilik baru papa perasan yang die tengah bawa pinggan..hahahaha mama ape lagi gelak kuat2 la hahaha papa cakap "eh apesal bawa pinggan plak.nak masok bilik sebab nak ambik baju.tangan rase ringan jek" haha pastu mama plak yang kena mengong haha papa yang nyanyuk tu mama plak kena ek..papa..papa..buat lawak la hahahaha...


naseb baek rayyan tak faham lagi die juz pelik jek nape la mama aku nie gelak kuat2 hehehe kalau rayyan dah faham mesti join mama gelakkan papa kan....hahahaha

p/s :: harap maaf takde pict yang berkaitan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...