KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 14 March 2012

gaya rayyan menyusu

semakin rayyan besar semakin banyak gaya menyusu rayyan tau..sangat2 kelakar biler tengok gaya menyusu rayyan skang nie..tertonggeng-tonggeng die menyusu pastu pale kejap lentok kanan kejap lentok kiri.lepas tu pantang nampak mama baring mesti die datang nak nyusu sambil tersengih-sengih hehe..

seriously waktu menyusu memang sangat2 menyeronokkan dan mama rase sangat2 bangge sbab masih menyusukan rayyan sampai ke harinie.tak sume mama,mummy,mak,bonda n ibu kat luar sane yang dapat peluang camni kan..

rayyan setiap kali nak menyusu,die lebih selesa menyusu sambil mama baring n rayyan akan meniarap atas badan mama or menonggeng sebelah mama sambil nyusu..kalau kat umah sendiri mama ok lagi lah kalau balik kampung nanti camne la agaknyer..malu lah mama nanti..kalau umah tg gading takpe lagi ni kalau umah rawang..takkan nak terperap dalam bilik jek plak..kalau tido malam takde masalh la biler rayyan dah ngantok then bawa masok bilik n die nyusu lah sampai ngantuk.pastu dah nyusu, rayyan pun golek3 dari hujung kaki mama sampai lah ke hujung kepale mama.memang confirm lah kena hempap muke.yang paling bez walaupun dah ngantok tapi muke still senyum tau biler mama tengok die hehe..lepas tu time menyusu plak kadang2 sampai berpusing badan,kaki pun dah kat kepale mama..aduhai layankan jelah janji die x gigit sudah..

gaye menyusu dalam keta..
time nie da menonggeng2 tau

p/s :: kadang2 takot gak mama tengok care rayyan nyusu..rakus sangat hahahah anak2 korang camtu ke ek?


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...