KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 9 April 2012

mamaryyan kembali...

Assalamualaikum...

biler balik kampung jek mesti blog terabai tau..sebab nyer kalau stay kampung tanpe papa mesti xdapat bawa lappy skali.kalau balik hujung minggu pun xde mase gak nak on lappy sbab biler kat kampung rase mase cam cepat jek berjalan.kalau kat melake jek la berkesempatan nak update blog huhu

jumaat petang nie balik kampung lagi sebab papa ade game bola 7s ngan geng RT FC die.juare dapat rm1000,medal ngan sijil penyertaan tu..agak lumayan gak la.kalau xdapat juare pun harap2 dapat la tempat ke-2 or ke-3 kan amin...oh hari ahad nanti 15hb seluruh negeri Melaka cuti sempena Hari Pengisytiharaan Melaka sbg Bandaraya Bersejarah so dat's mean hari isnin cuti la..minggu depan pakngah rayyan balik kampung nak uruskan hal kawen die n FIL pun suruh papa balik gak sebab nak bincang2 pasal majlis pakngah rayyan..em minggu depan tak tahu la nak balik ke x gaji pun x masok lagi time tu..juz wait n see je lah yer..

sebagai penyeri entry haruslah tepek muke dak comel nie hikhik


1 comment:

miya said...

welcome back!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...