KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 12 March 2012

i'm sorry papa...hikss

Assalamualaikum..

tak sangke lepas kali terakhir datang bulan mase January hari tu baru semalam ie datang balik..naseb baek tak gie buat pregnancy test kot2 Rayyan nak dapat adik ke kan sebab dah lewat sebulan lebih tu..mama memang saje taknak buat sebab tak rase pun diri nie pregnant.tapi hari tu sebelum demam memang ade rase nak muntah,pastu demam..dah same dah simptom2 orang pregnant kan tapi mama tak pikir sangat sebab mama pikir myb sebab nyusu badan secare xclusif tu yang period pn tak tentu kot..sekali petang semalam tengok2 "berdarah sudah" hehehe cian papa balik dari kelantan malam tadi tak dapat...SANGAP hehehe...

em nampaknyer belom mase lagi untuk rayyan dapat adik..mama pun lom sedie lagi.yang sorang nie pun mama nak didik betol2 dulu biar rayyan indipendent cikit baru boleh pikir adik untuk rayyan k...


p/s :: opsss...entry 18sx plak heheh 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...