KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 9 March 2012

papa pergi kelantan jadi pengapit..

Assalamualaikum...


tadi dekat pukul 5.00petang papa dah gerak gie kelate ngan mus.papa pergi kelantan sebab ikot rombongan kawen dak mus.hari tu cakap nak gie tunang jek skali 2hari lepas cakap nikah terus n suruh papa jadi pengapit.papa pun caye tak caye jek..nak2 kena jadi pengapit lagi lah papa tak caye.almaklumlah pemalu orangnyer..alangkan mase diri sendiri jadi pengantin pun papa malu tau sebab tu bersanding time kat umah mama jek..


huuhuh mase mama tahu papa kena jadi pengapit,mama asek kenakan papa jek hehe..nak taknak papa terpakse gak tebalkan muke sebab dulu mase kitorang kawen, mus dah jadi pengapit papa so skang nie turn mus jadi pengantin, papa pulak kena jadi pengapit mus...mus dapat orang kelantan tu..kalau dekat boleh mama tengok sendiri caner papa jadi pengapit.mama malas nak ikot sebab jauh sangat perjalanan nyer.lagipon rayyan kecik lagi kalau dah besar boleh kot ikot rombongan tu..

mase bersanding dulu 20/06/2010
mus yg jadi pengapit

ni mase nikah 19/06/2010 (patotnyer pict nikah dulu ek..ahh boleh lah...)
mus baju biru gelap

so tak adil lah kan kalau papa tolak permintaan mus..mus nie kawan papa dari kecik..sekampung plak tu.mus jugak kawan kepada adik mama n akak mus pun kawan mama gak.so kitorang dah memang rapat.

tapi malam tadi mama termarah cikit ngan mus sebab nyer tibe2 die mesej papa tanye nak ambik malam ni boleh x??time tu papa dah la tengah sakit kepale baru baek demam so mama balas ::
"agak2 arr mus..dah tak sabar sangat ke nak tengok alang(panggilan papa kat kampung) berjauhan ngan anak bini die..alang tengah sakit kepale tu petang esok je lah ambik die ok.."

lepas tu mus balas ::
"ohh kawan tanye jek..ok2 roger"

huhu tak pasal2 mus kena sembur ngan mama.naseb tadi die ambik papa die tak buat muke ngan mama hehehehe

gambar penghujung majlis time tetamu sume dah balik


p/s :: huh dari petang tadi mama stat wat entry nie smpai skang ni pukul 9lebih baru nak publish..nie rayyan la nie xleh nampak mama kat lappy mesti datang nak join gak..die tengah maen tu so cepat2 publish...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...