KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 12 March 2012

it's my mom's birthday!!

hari nie 12 hb mac plak bufday my mom yang ke 51 tahun..hari tu 7hb bday my dad kan..my mom n dad memang kongsi bulan yang same n semalam my adik cakap dorang wat acare potong kek beramai2 kat umah my atok termasok bufday my atok mak n mak sedare mama..mama tak tahu pun pasal nie..kalau tahu mesti mama suruh papa antar balik kampung dulu b4 gie kelantan huhu..

nie aje pict yang mama ambik kat fb mak sedare

takpe lah yang penting pagi2 lagi mama dah call my mom utk wish bufday dan seperti tahun2 sebelum nie mama tetap jadi orang pertame yang wish hehehe

SELAMAT HARI JADI MAK...

SEMOGA MAK SENTIASE SIHAT,PANJANG UMUR N SENYUM SELALU K..
ANOR SA......YANG MAK!

RAYYAN PUN SAYANG TOK WAN GAK!!HEHE

mama,rayyan & tok wan

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...