KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 17 March 2012

'Playhouse' rayyan

Assalamualaikum...

esok jiran mama kat kampung ade wat majlis kawen anaknyer..yang kawen tu budak laki anak bongsu dan itu merupakan majlis perkahwinan yang terakhir dalam family die (sebab sume anak2 dah berkahwin la) dan semestinyer meriah majlis die esok.dengar kate siap malam lepasmajlis ade buat joget lambak(em..sume majlis adikbradik die ade wat joget lambak).confirm lah ramai pondan2 yang akan datang malam tu macam sebelum2 nie..mama lupe plak majlis die esok kalau tak memang balik kampung lah malam nie..alah tak pergi pun takpe..dulu mase majlis mama takde pun dorang datang huhuhu...

eh citer pasal majlis kawen orang plak..balik pade tajuk entry, mama nak tunjuk kan 'playhouse' rayyan heheheheh..rayyan suker sangat maen kat dalam tu tau...




alih2 tengok die da masok dalam tu tau..


'playhouse' tu sebenarnyer kabinet tv tapi memandangkan kat area bawah tu space die besar so rayyan suke sangat lah masok maen dalam tu hehe

nie mule2 mase lom pandai masok dalam tu..



p/s :: mama ade berkenan ngan 'playhouse' kat Giant siap ade buaian n gelongsor..tapi harge mahal la..tunggu papa dapat durian runtuh mama mintak papa belikan untuk rayyan yer sayang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...