KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 29 March 2012

stay kampung tanpa papa lagi..

Assalamualaikum..

2 hari lepas mama ade update entry thru henfon kan??ingatkan ok la thru henfon juz tolak rm2 jek tapi die telan habis kredit mama..bengang giler.rm2 tu dapat gune limit 100mb jek kalau lebih die terus takleh connect so lepas dah limit tu mama terus disabled data traffic spye kredit x jalan and check kredit still ade rm6 lebih tau tapi bangun pagi check kredit tinggal rm0.04 jek!!bengang sangat2 ngan M**** ni tau padahal mama xde on internet pun tu yang serik nak update blog thru henfon huhu 

so skang nie mama update blog kat umah mentua.akak ipar mama dah top up broadband untuk seminggu punyer so boleh lah update blog hikhik...oh yer kenape mama stay kampung tanpa papa??sebab akak ipar mama aka maklong rayyan tengah cuti tu yang die ambik mama n rayyan balik kampung lagipun jumaat malam esok papa dah gerak pergi mersing ade sukan ILJTM sampai 4hb april..dah alang2 gitu mama stay kampung 2 minggu la.cam biase seminggu rawang seminggu tg gading la..

rayyan ngan maklong b4 bertolak balik muar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...