KAWAN2 MAMA..=)

Friday, 18 November 2011

Segmen Jom Follow Reramai by Hani

Assalamualaikum...

tadi mama ade follow blog baru nie n ade nampak ntry Segmen Jom Follow Reramai.memandangkan blog mama nie susah benor nak dapat follower walaupun blog yang mama follow bukan maen banyak so mama teringin la nak join segmen nie ngan harapan bertambah la follower mama.InsyaAllah...




SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog Hany.
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry Hany)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry korang.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan dorang tau. Lagi banyak lagi bagus :)
  6. Letak link entry korang kat comment box di ntry Hani
  7. Hani akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)
|Tarikh Tutup|
#akan diupdate kemudian
 
 
so mama nak tag kawan2 new blogger macam mama gak...

3 comments:

Hany Rara said...

tenkiu mama sudi join :) comel baby :)
jom bw kt blog peserta lain..

miya said...

bahhh...

nita said...

Salam.
Nita blogwalking cnie.
Salam perkenalan and follow awk dri segmen yg same.
Kalau sudi, singgah tmpt sye pulak yer ? Ngeh3!
Btw, nice blog! hehe... Segmen follow reramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...