KAWAN2 MAMA..=)

Wednesday, 9 November 2011

Mega Giveaway--Mehlah Kritik Kalau Berani

hari tu Cik Puan Bunga ade tinggal kn mesej kat shoutmix mama ajak join contest..seronok gak la ade orang invite nak2 time mama tgah berjinak2 nak join contest nie..adiahnyer  pun bez2 kalau dapat trple bez la hehehe kalau ade sape2 nak join jom lah same2 join...


 

ok..nak kena kritik plak blog geek in the pink! nie  emm daya (kena bahasekan name la kan nak masok contest nie) pun baru follow blog nie tu yang kena bace dari awal kemunculan blog nie hingge skang baru boleh nak kritik (kritik maknenyer komen yang pedas2 kan heheh)..so far daya tengok blog geek in the pink! nie memang ok lah susah nak cari keburukan tapi..............daya nak kritik cikit..hehe akot lak nak kritik2 blog orang nie hikss...ok2 daya juz nak kritik yang bahagian sidebar blog nie kosong sangat la kalau boleh letak la pict2 adam yang comel tu banyak2 or pict family ..(sbab daya suke tengok pict orang hehe). nie sampai life traffic feed jek..(ceh macam bagos jek nak kritik blog orang ek blog sdri serabut jek tengok).walaupun Cik Puan Bunga cakap ayat2 die kasar tapi bagi daya takdelah kasar sangat,daya suke bace kadang2 ade gak yang lawak bace ayat  Cik Puan Bunga.memang selambe lah hikhik

ok dan entry yang paling daya suke (sebenarnyer banyak sangat ntry yang bez2 tapi kena pilih 1 jek kan) dalam geek in the pink! nie adalah...Perempuan Jangan Nak Bahagia Sangat Kalau Suami Engkau Penyayang sbab daya mempunyai suami yang penyayang,penyabar and suke bergurau...pernah gak la daya terpikir mungkinkah lagi 10tahun akan datang sifat suami akan berubah??risau gak la kan sbab kiter tak tahu ape yang akan berlaku kemudian hari..harap2 sifat suami yang suke menyakat,penyabar and kadang2 manje tu takkan berubah sampai biler2 amin..




ok last skali nak tag  miyainsyira 

2 comments:

Cik Puan Bunga said...

Thank you! ^___^

Ehehhhh kekadang ayat MEMANG KASAR kan kan kan.

Hehehehe good luck!

Mama Rayyan said...

hehe tu time marah memang la boleh terime lagi...ok tq i hope i win...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...