KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 21 November 2011

perkahwinan Zahiril Adzim & Shiera Ayoub

Assalamualaikum dan selamat pagi....

aishhh sepatotnyer ntry nie mama nak post malam tadi tapi tak sempat plak.malam tadi dalam pukul 8lebih mama tengah taip ntry nie tinggal lagi brape perkataan jek lgi untuk publish tibe2 mama dengar ade orang ketuk pintu mama pikirkan akak kat atas sebab die ade cakap nak datang anta tart nanas so mama pun suruh la papa buka pintu n mama teruskan menaip skali dengar papa cakap "eh takde orang la takde orang" sambil tutup pintu sengih2.mama ingatkan sape dengar suare macam budak uper2 nyer aiyok.....family papa datang lor...ape lagi tanpe sempat publish berdesup mama angkat "sotong kering" mama ngan papa yang disidai kat kerusi bawa masok bilik (almaklumlah dok kat kuarterz nie berjiran ngan orang bujang segan nak sidai "sotong kering" kat luar).aishh saje jek dorang wat suprise tau naseb baek time tu mama bukan tgh pakai baju tido yang seksi kalau tak malu i hehehe.lappy tu mama kemas la(tak shut down tau) letak kat bawah untuk bagi MIL mama duduk n bia lappy tu terbuka gitu then mama gie dapur watkan air skali tengok lappy dah shut down.perghhhh papa off terus lappy tanpe sempat mama publish ntry bengang giler dah risau dah ter save ke idak ntry mama wat tadi huhuhu tawakal jek la..pastu dah FIL maen2 ngan cucu n dah tengok citer Alamak Toyol kat dalam lappy yang papa dah download then dorang pun balik dekat pukul 11.00 malam gitu la.biler dorang dah balik mama pun nak sambung la publish ntry nie tapi papa tak bagi lak die cakap turn die lak maen game.lagi die cakap kalau dapat wet takpe gak huhuhu sedih jek.ape lah memang lah tak dapat wet tapi saje suke2 pun xboleh tau.papa nie memang APE PUN TAK BOLEH huaaaa nangis la mama terus tido(aiceh tipu ah nangis juz tarik muncung panjang jekkkkk)

ishh panjang plak penjelasan mama bagi ek.sebenarnyer malam tadi mama nak wat ntry pasal perkahwinan si Daim Juvana la hehe.

Pelakon yang sedang meningkat naik, Zahiril Adzim telah selamat melangsungkan pernikahan dengan pelakon dan pengacara, Sheira Ayob di rumah Sheira di Ipoh Perak hari ini. Sheira menerima hantaran RM 18,000.00 dengan mas kahwin RM 1,001. Pasangan ini mengenakan busana rekaan Hatta Dolmat. Majlis resepsi juga akan berlangsung hari ini di Kinding Hills Grand Ballroom, Ipoh dan untuk pihak lelaki, majlis sambut menantu akan diadakan di Shah Alam.





 



 



 










 

sumber dari BeautifulNara
  
secocok kan dorang.bagai pinang dibelah dua..tapi shiera nampak makin kurus plak kan.tapi tetap cantik..congrats to Zahiril & Shiera semoga ikatan yang dibina atas dasar cinta nie berkekalan hingge ke akhir hayat amin...

p/s :: Shiera dulu kan pernah couple  ngan Kamal Adli mase study same2 dulu.skang nie Shiera dah kawen dah yang si Kamal Adli ngan Intan Ladyana plak tak tahu lagi biler nak kawen ek huhu..

p/s :: baru plan nak wat ntry paling banyak semalam tapi papa plak spoil kan mencik tauk....

1 comment:

fieda said...

comel dorang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...