KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 7 November 2011

rezeki baju..

Assalamualaikum..

Salam Aidil Adha..ape la..patotnyer hari semalam wish bukan hari nie..tapi takpelah hari nie kan raye ke 2 so tak lah lewat sangat kan hikss..em hari nie hari isnin takde ape2 aktiviti pun..juz nak cite pasal semalam je la..minggu nie cuti yayan dapat banyak baju tau suke3 hehe mama lak yang over..first mase hari jumaat malam hari tu pak ngah yayan sampai dari Kuantan ade belikan yayan overall jeans n sweater jenama Mickey Mouse.tapi saiz setahun la..takpe nanti boleh pakai overall time pak ngah kawen hehehe.pastu esoknyer hari sabtu, kawan mama datang jumpe mama.mule2 die cakap nak datang jap jek sebab die nak gie umah kak long die.mama ingatkan kawan mama tu juz nak jumpe mama lepak2 jek..uper2 nyer die ade belikan yayan baju.sbab mase die datang tgok yayan dalam hari die tak sempat belikan adiah tu yang baru semalam die bagi adiah baju t-shirt n overall gambar spiderman hikhik..and semalam petang plak atok abah yayan plak nak belikan yayan baju..(amboi3 untung betol anak mama nie sumer nak belikan die baju ek..bagos2 murah rezeki hehehe) so petang semalam bawa lah yayan beli baju...mama ajak pergi Dewan Jubli Intan sbab kat situ ade wat jualan macam baby fair la so baju murah2 leh lah rembat banyak cikit baju..then hasilnyer....dapat la 3helai romper,2 helai t-shirt n 2 helai suar panjang...boleh la tu banyak gak la..yayan kan badan kecik tu yang banyak baju baru masih tersimpan lagi sbab saiz besar2..tunggu la lagi 3-4 bulan baru leh pakai huhu..oh yer sory ek mama luper nak snap pict2 baju2 tu semua n skang nie baju tengah bersidai kat ampaian (biaselah baju baru beli kena basuh dulu) nanti lah kalau yayan tengah pakai baju tu mama snap2 la yer..(ceh macam ade orang nk tengok jek kan prasan huhu)

sebenarnyer skang nie mama tengah pikir idea untuk join contest nie..ha contest ape??ade lah..nanti dah ade idea mama btau okbye!

2 of us..(^_^)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...