KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 14 November 2011

mY pRec!oUs s0n

Assalamualaikum...

lame benau tak update kan..x sempat jek nak update bz wat ape ntah hehehe tengok blog kawan2 banyak dah ntry baru tapi mama bace blog orang jek tu yang xsempat nak update blog sendiri...semalam kan BFF mama datang.sape lagi si aida la..die tengok rayyan makin besar makin putih n tembam die mule la geram tu yang semalam rayyan jadi model tak berbayar aunty Ai die hehe.rayyan pakai baju yang aunty Ai bagi mase baru lahir.baju tu saiz 0-6 tapi nampak besar.mama pun ingat rayyan memang xmuat lagi sbab badan rayyan kan kecik jek skali setelah didesak oleh aunty Ai suruh bawa kuar baju tu tengok2 eh dah muat la hehehee so kat bawah nie tengok lah pict rayyan in bunny costume (costume ke haha lantak..)










and last2 dah penat jadi model rayyan pun..................

akhirnyer...rayyan terkulai dipangkuan aunty Ai




p/s:: aku pun geram tengok muke comel rayyan nie kadang2 terpikir betol ke ni anak aku hahaha 
u are so cute my baby luv u so much mmuahhhhhh1000000000000x hikss

agak susah gak nak ambik pict dak tecik nie..nak kena agah la..bukan model jek penat mama die skali penat hehhe

1 comment:

mummy_ayu said...

comel sgt...sampai tertido last2 yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...