KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 19 November 2011

buat duit melalui fb??boleh caye ker idak???

yeaahhh!!boleh akhirnyer update blog macam biase.kalau problem lagi memang nangis lah huhu..ntah nape lappy nie dengki ngan mama.nak update blog jek problem baru type 2 3 perkataan dah hang not responding pastu tunggu jap baru die elok sendiri..tension la nak update blog pun takde mood tau.yang peliknyer blogwalking or on9 fb dll boleh plak.ni mesti sebab papa godek ape ntah kat lappy nie.sebok nak upgrade desktop die mama pun dah pening tengok desktop lappy nih.

mama sebenarnyer nak citer yang dalam 2hari nie ade kawan fb mama asek la tag kat wall mama care nak buat duit melalui fb.biznes nie dari dulu tau mama memang terpikir nak cube.modal dah la rm100.mama bukannyer kije nak dapatkan modal tu.duit papa memang mama tak mintak la untuk biznes nie sebab papa tak caye ngan bende2 macam nie.tapi kan...betol ke kalau join biznes nie boleh dapat wet beribu2 dalam seminggu??







tengoklah duit banyak2 kat atas tu agak2 brape ribu ek??kalau lah mama dapat duit banyak macam tu selepuk alangkah seronoknyer..boleh shopping macam2..yelah mama kan dah lame tak merase pegang duit sendiri sejak2 dah benti kije nie.tapi kan biznes ni yang lecehnyer kena cari downline.kalau ramai kiter dapat ajak jadi downline kiter maka banyaklah kiter dapatkan.tapi masalahnyer nak yakinkan orang (mama sendiri tak yakin ngan biznes nie huhu) dah la modal banyak tu rm100 bukan jumlah yang cikit tau.kalau kena tipu hangus la rm100 kiter tu..



kalau kiter xdapat downline mesti sampai biler2 kiter tak dapat untungkan..em baek lupekan je lah hasrat nak try biznes nie.baek modal rm100 tu wat modal niage kecik2 kan dalam internet nie tapi niage ape??ntah la mama pun taktahu nak niagr ape.nak tunggu kijer dari gomen ntah biler lah ade rezeki huhuhu sedihnyer...kat bawah nie testimoni orang2 yang dah berjaye dalam biznes nie..ntah betol ke idak wallahualam..lu pikir lah sendiri...(hahaha tak masal jek)


3 comments:

miya said...

sila jgn percaya.

notti netti said...

jangan percaya..tipu tu....

Mama Rayyan said...

kan kan kan....naseb baek la x desperate sgt nak kaya cepat hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...