KAWAN2 MAMA..=)

Sunday, 20 November 2011

~~hero kecik terlentok di perot hero besar~~

Assalamualaikum dan selamat pagi semua..korang bangun awal ke bangun lambat hari nie??biase lah hari ahad kan mesti ramai yang bangun lambat..mama takleh bangun lambat sbab hero kecik mama dah kejut pagi2.pagi tak pagi sangat la pukul 8lebih gak baru yayan bangun hikhik bangun2 dah membebel sorang2 pastu maen sembur2 air liur die.lately nie aktvt baru yayan ialah...sembur2 air liur macam cikgu hajar AF ajar budak2 Af babbling tu (betol ke babbling hehe) yang wat bunyi gune bibir.tapi cikgu hajar ajar takde la sampai kuar air liur hehe..kalau yayan wat macam tu bersungguh2 tau ngan muke2 skali maen kan peranan tapi takde plak pict nyer.anak mama nak asah suare jadi merdu ek nanti dah besar nak jadi penyanyi ke??

oh mengenai tajuk di atas(alamak ai ayat ko mama agak skema yer di situ hikss) "HERO KECIK TERLENTOK DI PEROT HERO BESAR" hahaha saje jek nak jadi kan modal ntry untuk hari nie.semalam la mase mama tengah kemas2 kat dapur pas makan malam,papa ngan yayan tengah tengok tv.time tu yayan dok sandar kat perot papa.elok jelah die dok situ sambil tengok tv.pas mama dah siap kemas kat dapur tengok2.................ala tomei2 yayan tengah tido terlentok kat perot papa die.tanyer papa ade pupuk(paham tak maksud pupuk tu?kire macam dodoikan la kot) yayan ke?papa jawab "pupuk sambil urut kening die tu yang tertido"..yayan time senang tido macam nie lah time angin die datang walaupun dah ngantok sangat masuk dalam buai pun xnak tido nangis jek bukan setakat pupuk jek pukul pun dah(hehe takde la pukul tipu benor mama nyer nie tak sanggup lah ai nak pukul dak sekecik yayan nie kalau dah besar dah mule nakal harus dipukul dengan niat mengajar).macam pagi tadi pas die mandi n maen2 jap sambil meniarap dah mule dengar die merengek.pastu mama angkat die then die tengok buai.mama tanyer nak masok buai ke?die senyum jek maknenyer nak la tu.then mama baru letak kan die kat buai die dah baringkan badan die tau sambil sengih2 then toleh tepi n pejam mate sambil mama buaikan.gud boy lah anak mama nie sayang awak sangat2 la hehe.em...kalau macam nie senang tido slalu kan baguz takde lah kena menangis dulu.kadang2 die tahu kiter nak masok kan dalam buai die mule la keraskan badan xnak baring dalam buai tu.ishh macam2 perangai yayan mama nie tau.eh ape dah melalut panjang2 nie mentang2 lappy dah tak dengki mama nak update blog khannnn.....nak tengok tak pic hero kecik mama tido kat perot hero besar??hehe layann.............

ala tomei tomei..(^_^)

2 comments:

Hany Rara said...

hehe comel gila la :) cubit2 pp yayan ..hak3

Mama Rayyan said...

hehehe pp die makin tembam skang nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...