KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 15 November 2011

perkembangan terbaru rayyan

Assalamualaikum..


baru skang ni sempat nak update tadi tengahari dah buka blog nak update tapi yayan bangun plak dah kena melayan die.yayan skang nie makin2 manje asik nak orang layan die jek memang xleh wat kije laen la.nak pegang die jek.baring xnak nak  berdiri jek dah tu biler dah berdiri tak geti dok diam huhu ajer lasak betol hero kecik mama nie tau..ha skang nie yayan dah pandai meniarap sendiri tau..100% die meniarap sendiri tanpe bantuan ape2 hehe suker2 good job anak mama..yer memang lambat yayan meniarap tapi xpe at least anak mama pandai meniarap gak kan..sejak dah pandai niarap nie memang nak niarap jela..ade tengah tido pun die meniarap gak tau..mule2 ingatkan yayan dah bangun skali tengok mate pejam jek..dah niarap baru terjage pastu merengek plak hahaha sumpah lawak time tu.mesti yayan excited sangat dah pandai niarap sampai ngigau2 ek kihkihkih

nak tengok tak step meniarap en yayan kiter nie hehe let's cekidaut.....


senyum dulu....sbab nampak mama pegang kamera

step 1 :: aduh teleng kepale aku..meniarap la

step 2 :: iyahh iyahh....

step 3 :: berjayer akhirnyer...

p/s :: tak sabar nak tengok yayan dah pandai merangkak plak hehe


2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg indah saat ni.baby LM pun baru pandai meniarap

Mama Rayyan said...

tahu xpe kan..bby LM dah bpe bulan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...