KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 19 November 2011

percubaan...

bengang nyer dari malam semalam bawa ke siang tadi xdapat nak update blog..malam semalam b4 tido nak update tapi baru dapat type cikit dah not responding..last2 mama tido terus....siang tadi sambung update pun same gak tapi mama tahan sabar jek walaupun lebih 10x hang tapi tetap teruskan ntry.tapi yang wat kan bertambah10x bengang,pas dah siap 1 ntry skali nak publish hambek ko....dah loading lame2 skali error..2-3 kali gak la republish pun same gak..mama  geram mama close terus window n restart lappy then yang tadi mama buka window baru skali nak try publish ntry tadi tengok2...................................huaaaaaa ntry yang mama dah type panjang2 tadi takde save pun...slalu kan dah auto saved...perghhhh bengang tahap gaban la..n last2 mama close lappy terus huhuhu...skang nie nak try test lappy nie wat perangai lagi ke idak..kalau wat lagi mama majok seminggu huhuhu..try test k..publish.........................

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...