KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 29 November 2011

berjauhan ngan papa

Assalamualaikum...


terase lame sangat tak update blog la biaselah kat kampung kan dan dalam mase sebulan nie pun rase2 nyer dapat update blog seminggu sekali kot sebab nyer sampai hujung bulan 12 mama ngan yayan akan stay kat kampung jek.papa bulan nie bz banyak kena outstation sbab tu lah papa suruh mama ngan yayan dok kampung jek..n lagi sedih lappy papa tak dapat tinggalkan sbab papa nak gune huwaa...sedih betol la huhuhu...............nie pun mama pinjam notebook adik angkat sanggup beli topup broadbnd tau semate2 nak berblogging..nie kalau2 mama ade menang giveaway/contest yang mama join dalam blog nie mesti mama tak dapat tahu..terpakselah pesan kat kakak ipar mama tolong tengok2 kan sbab kak ipar un ade join contest/giveaway yang mama join.papa cakap nanti die check kan..em macam lah die tahu caner nak check huhu yang contest kat fb pun dah tak dapat nak join xedihnyer..


mama tak tahulah nak cakap stay kampung sebulan nie sronok ke idak..yelah dah la berjauhan ngan papa.rasenyer papa takdenye tiap2 minggu balik.dah lame tak berjauhan ngan papa lame2 tau mesti mama rindu giler ngan papa hukhukhuk...sebak lak rase..em pict yayan pun banyak snap tapi takde kabel plak nak upload.leceh nyer...


"sayang...sayang jage diri tau,jangan nakal2..baby mintak maaf sebab tak iron kan baju kije sayang siap2 sebab sayang pun last minit bagitau suruh baby ngan yayan stay kampung kan..em baby sedih lah biler pikir caner sayang makan kat sane walaupun sayang boleh masak sendiri.sayang mesti rindu baby ngan yayan nanti kan..baby pun same tauk.sayang jangan nangis tau huhuhu (padahal baby yang akan nangis isk isk..)"


emm....k la takde kabel nak wat ntry laen pun tak bez sbab tak dapat nak masok kan pict..gune notebook orang kan nak wat caner huhu k la tido jom gudnite!

1 comment:

miya said...

alolo allolooo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...