KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 17 November 2011

meragam lagi...

ishhhh....yayan meragam plak petang2 nie nangis jek.sepatotnyer time die tido tapi tadi dari pukul 2lbh smpai ni dkt pukul 5 baru lah die tido tu pun dah puas mengamok agaknyer..tadi pukul 1 lebih elok jek die tido sambil pegang selimut die.tgah2 maen ngan slmut mama masok kan dalam buai pastu sekjap jek dah tido.mama ingatkan die tgah gentel selimut lagi.pastu papa gie kije die leh terjage plak sbab dengar papa kunci pintu then die xnak tido mama bawa turun bagi susu..pas minom maen2 jap pastu mule lah serba tak kena..mama nak update blog tadi pun terbengkalai huhu.yayan nie dengki tau mama nak update blog..nangis jek biler dukung senyap plak.pastu mama duduk balik die nangis semula.tapi biler mama buka jek lagu die tu tersengih2 plak...(aishh gatal betol lah huhu).geram jek mama tengok si yayan nie tau..pastu lame2 merengek lagi.tengok pamperz x yak pun.bagi susu pun taknak,letak dalam walker pun xnak (kadang2 biler die nangis letak dalam walker die suke) dukung pun meragam sampai dah tak tahu nak watpe tau..mama pikir die ngantuk tapi masok buai lagi kuat die nangis macam sakit sangat2 (time nie mama dah mule tension tau).cuace dah lah tengah hujan siap guruh skali mama dah pikir bukan2.dah bace ayat kursi 7x then hembus kat ubun2 yayan pun tak jalan gak,buka bacaan al-quran pun tetap nangis.ish2 betol2 dah isaw nie tak tahu nak watpe.pastu mama selawat 3x then basuh muke yayan baru die elok cikit.then mama masok kan dalam buai..eh3 nangis blik.kena la dukung die lagi duduk kan kat meja,maen um..cak la mood die pun ok nak senyum tapi mate cian berair jek huhu..then buka kan die citer upin&ipin.ok lah tengok tapi jap jek.pastu dah boring bagi susu sambil tepuk2 baru lah tertido then masok kan buai...la ni barulah nyenyak tido yayan n baru ni gak la mama dapat update blog huhuhu


mase die ngamok2 menangis tak terpikir pun nak snap pict die malas nie mama tunjuk kan pict die mase tido ngan selimot je la..skang nie yayan suke gentel kain xkire la kadang2 kain lampin die kadang2 sselimut..comel lak biler die tido sambil pegang selimut hehe layann...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...