KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 11 February 2012

rayyan dah pandai berkawan skang nie..

Assalamualaikum...

hari nie nak citer pasal rayyan.di usia 7bulan setengah nie rayyan dah mule nak berkawan.pantang nampak budak especially boys mesti die akan datang kat budak tu sambil mlot becok tegur orang.mane budak pergi rayyan pun akan ikot gak.pandai betol nak berkawan ek kalau tak dulu bukan maen lagi takot ngan orang.




kat atas ni pict rayyan ngan abg kimi n abg fizi.dorang nie anak sepupu papa kire dorang tu 2 pupu rayyan la..yang kecik tu name die kimi.kimi nie memang rajin la dukung rayyan n maen2 ngan rayyan.kadang2 mama seriau gak tengok biler kimi dukung sbab kimi tu keding sangat..kalau si abg fizi mama xkisa sebab badan die besar hehe

petang nie mama nak bawa rayyan gi umah atok mama aka onyang rayyan belah abah mama.kat sane ramai budak mesti rayyan seronok jumpe kawan kan.dah lame mama tak gie umah atok.sambil tu boleh mama tengok anak sepupu mama yang tengah dalam pantang tu..Aliff Alfian name di beri..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...