KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 9 February 2012

makan-makan & jalan-jalan wif 2-2 family

minggu lepas mama rase hari minggu yang seronok sangat2 sebab dapat pergi makan2 n jalan2 ngan family hehe..hari tu mama balik kampung hari Sabtu,adik mama yang cute tu ambik sebab malam tu die nak belanje 1 famiy makan luar.mule2 plan nak makan kat Sabak Awor tapi adik mama yang lagi sorang die tak dapat join sebab kije so die suruh datang makan kat cafe tempat die kije..oh adik mama nie kije tukang masak kat cafe tu..so kalau kitorang makan kat sane nanti lepas die siap masak boleh la die join kitorang skali..

time kitorang datang kat cafe tu ade 2 family makan besar so banayk la meja yang diorang conquer untuk digabungkan n yang paling tak bez ayam sume habis diorang order huhu.mama kalau takde ayam dah tak tahu la nak order ape.family members yang laen sum order nasi beriani ngan daging.mama pun order same gak la.then mama cakap ngan adik nak makan chicken chop tapi ayam habis pastu die cakap "eh kan waiter tadi cakap chicken chop ade..akak nak order la"wahahaha suker mama ape lagi order la.adik belanje kan..naseb baek chicken chop die sedap tapi nasi beriani ngan daging tak bape sedap la sebab daging banyak sangat berminyak plak tu..(yang tu bukan adik mama wat tau)





 family mama nie sume pemalu ngan kamera..mama jek yang suke bergambar hikhik
adik mama yang tukang masak lom join time nie..


ok dah habis episod makan2 ngan family mama pastu esoknyer hari ahad mama jalan2 kat tanjung ngan family in law plak..seronok sangat lepak kat tanjung tengok orang maen layang2,budak2 kecik maen keta..ngan angin kuat,lampu yang cantik,rayyan yang tak meragam hehe..rayyan pun bukan maen suke lagi tengok budak2 maen keta yang parents kena control gune remote tu yang sekali maen 3ringgit untuk 5minit tu.mama tak berani lagi nak bagi rayyan maen takot baru gerak sikit rayyan dah nanges.kena mama naek skali baru die tak takot hehe tunggu rayyan dah berani baru mama bagi naek yer darling...

mase kat tanjung kitorang juz makan ringan2 jek beli nugget,burger,fries,rojak n air pastu dok bersila kat tengah2 dataran..peh syok giler lah..jom layan gambar k...








p/s :: ntah biler lagi dapat lepak tanjung malam2 camni..
 






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...