KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 23 February 2012

dah lame rayyan tak g check up

Assalamualaikum dan selamat pagi...

hari nie 23hb february...rayyan kena gie check up 8bulan  kat KD.rase cam dah lame tak gie check up up sbab skang nie 2bulan skali tu yang rase lame sangat2.tak sangke rayyan dah nak 8bulan kan...lagi bape bulan je lagi nak setahun..

skang nie bagi rayyan tido dulu sebab die bangun awal tadi.nanti die da bangun pastu siap2 baru call papa suruh ambik.naseb baek office papa dekat jek ngan umah boleh la papa kuar jap.kalau x mesti pagi2 lagi kitorang dah kena gie KD kan..

oh yer hari nie tarikh LISA SURIHANI nikah ngan YUSRI.wah tak sangke cik lisa kiter dah nak kawen kan..comel sangat diorang berdua.harap2 perkahwinan dorang berkekalan hingge akhir hayat amin..nanti dapat info pasal wed lisa mama nak update la & tak lupe nanti mama update pasal gie check up jap lagi k daa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...