KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 21 February 2012

keletah rayyan di bawah meja

Assalamualaikum...

rindu nyer nak berblogging nie..2minggu dok kat kampung jarang dapat on9 huhu..skang nie plak time nak on9 si budak rayyan ni sebok nak panjat mama die pulak aishh...x bagi can langsung la..so kena cepat2 wat entry nie..

2minggu kat kampung tak pergi mane2 pun sebab takde sape nak bawa tapi pict si budak kecik nie tetap banyak mama snap.walaupun dok kat umah jek..nak wat caner dah takde bende nak wat snap gambar je la kan..eh tapi minggu lepas mama ade update 2 entry kn mknenyer xde la da 2minggu tak update hehe

entry kali ni mama nk citer gelagat baru si rayyan..skang kan rayyan dah makin laju merangkak so die suke la merangkak pergi bawah meja.tak kire  la meja besar or kecik hikhik kelakar je tengok..









haha pandai budak kecik nie biler dengar bunyi kamera die siap jengah lagi pastu sambung balik wat projek bawah meja hahaha..macam2 ragam skang..rayyan nie tak boleh tengok orang bace surat khabar laju jek die datang.lagi 1 kalau nampak miaw aka kucing lagi laju siap bunyi jerit2 lagi sebab geram tengok kucing sampaikan kucing pun takot ngan rayyan hehehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...