KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 27 February 2012

jumaat malam~pergi mydin shopping barang dapur & BIG APPLE

Salam semua...

hari jumaat lepas papa ajak kiter sume gie MYDIN melaka cari barang dapur.time tu Balam n Meen pun dah ade so ajak makan kat luar sekali la kan..rayyan mase first time jumpe Balam ngan Meen bukan maen malu2 lagi.tak senyum pun tapi die tak nanges.die tengok jek muke orang tu.lame2 baru die gie sendiri kat Balam.rayyan kalau ngan orang lelaki memang cepat ngam..

biler dah kena angkat nak turunkan semula rayyan xnak turun plak huhu

dalam kul 8 baru gerak gie MYDIN sebab nak bagi rayyan tido kejap.kali nie masok MYDIN baru mama perasan ade BIG APPLE.selame nie tak tahu plak kat situ ade BIG APPLE  sebab  terletak kat hujung skali dekat ngan ATM Machine.kalau papa tak gie cucuk duit memang mama takkan tahu la akan kewujudan BIG APPLE kat dalam MYDIN nie huhu..mama ajak papa beli tapi papa cakap beli barang2 dapur dulu.sekali dah habis beli barang dapur terus la pergi kiosk BIG APPLE..dari jauh mama tengok macam dah kosong jek tray tu.pekerja pun dah kemas2.naseb baek ade tinggal cikit lagi kalau x mau kempunan mama huhu..

The Alien


boleh giler tengok donut2 ni sume..
nie bukan yang mama beli tau tp pict google jek.yang belisendiri tak sempat snap pun

mama dapat beli 4 jenis jek :: pink panther(1),chocoholic(2),ono oreo(2) ngan mimi lolo(1)..antare 4 jenis tu yang paling mama suke mimi lolo la..tapi sayang beli 1 jek huhu..nak beli The Alien dah habis plak..The Alien kan donut paling sedap antare donut2 BIG APPLE ni..

mimi lolo

ono oreo


yeah!!sukehati dapat donut BIG APPLE..kalau kat area Tampin ade BIG APPLE kan bez dekat cikit nak gie beli hikhik 

nie mase baru sampai MYDIN..
rayyan dah tak perlukan stroller lagi biler masok shopping mall yeah!!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...