KAWAN2 MAMA..=)

Monday, 27 February 2012

perkahwinan Lisa Surihani & Yusri

aishh lame mama ketinggalan nak update pasal wedding akak mama..sape lagi kalau bukan Lisa Surihani & Yusri hehehehe tak caye ke??plis lah percaye hikhik.

pada 23hb Februari tempoh hari, Lisa Surihani & Yusri telah selamat diijabkabulkan dah telah sah menjadi pasangan suami isteri..walaupun mama tahu sume dah tahu pasal nie n dah ramai update pasal wedding LY, mama tetap nak update dalam blog mama gak untuk simpanan mama..(nak jugekk)

oleh itu, mama juz tepek gambar2 sekitar majlis pernikahan,khatam al-Quran,mandi bunga & persandingan mereka je lah yer hehe lets enjoice!!

majlis pernikahan





majlis khatam al-Quran

mandi bunga

majlis persandingan





tahniah Lisa Surihani & Yusri..semoga ikatan perkahwinan nie berkekalan hingge akhir hayat dan dikurniakan zuriat secepat mungkin...mesti superb comel anak dorang nantikan..insyaAllah... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...