KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 2 February 2012

pejam celik pejam celik

Assalamualaikum..

hari nie da 2nd of february...kejap jek dah bulan 2 kan.pejam celik pejam celik jek rayyan pun dah besar.dah makin bijak,makin lasak,makin manje,ngade2 n charming hehehe lagi 4bulan lebih jek lagi rayyan nak genap setahun.em skang pun mama dah pikir pasal befday party rayyan.nak wat kat mane,tema ape,sume la...bulan 6 macam2 event ade...our anniversary,rayyan's befday,pak ngah's wedding n also Nichkhun's befday hikhik (nak masok gak..)

rayyan skang pun dah makin galak nak memapah..tak lame lagi dah pandai jalan sendiri,berlari ke sana, ke sini..agak2 still nak berkepit ngan mama tak ek??silap2 dah pandai jalan sendiri tapi still pegang jek baju mama takot mama tinggalkan die huhu...mama doakan semoga rayyan jadi more frenly,independent,behave n takmo nakal2 tau hehe..jom tengok pict rayyan yang dah pandai diri sendiri ngan bantuan kerusi hehehe





rayyan berdiri nak tengok video nursery rhymes die..dok kat bawah tak puas tengok kot.mama xnak letak lappy kat bawah sebab rayyan nie nanti habis die ketuk2 lappy huhu

p/s :: sila abaikan kalau nampak yang bersepah2 tu yer hikhik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...