KAWAN2 MAMA..=)

Thursday, 9 February 2012

mate rayyan kena gigit serangge

Assalamualaikum...

dah lame mama tak update blog nie kan sebab mama kat kampung 2minggu nie sebab papa bz..semalam dapat la wat 1 entry tu pun WORDLESS WEDNESDAY jek sempat hehe. blogwalking pun takde peluang huhu..
minggu nie mama kat uma FIL esok baru balik dok umah family mama kat tanjung gading..

nie nak citer pasal mate rayyan kena gigit serangge..patot la mama tengok nape la mate rayyan sepet sebelah upernyer merah dah kena gigit tak tahu la ngan nyamuk or semut.rayyan xde lak nanges2.mybe kena gigit nyamuk kot.kalau semut gigit mesti sakit kan..tengok la pict rayyan nie makin sepet mate tu..



cian rayyan..ntah biler kena gigit pun mama tak prasan alih2 dah sepet jek huhu..nie pict petang semalam mama bawa pusing2 kat laman.mama bukan berdua jek ngan rayyan tau...de lagi sorang kawan rayyan hehe rayyan dah ade kawan tau skang nie hikhik

rayyan ngan abg zubair
 Zubair nie umur die 3 tahun.MIL mama jage die.MIL mama dah  jadi babysitter hehe.tapi si Zubair nie pemalu orangnyer..kalau ngan orang yang die tak biase la tapi kalau ngan MIL memang dah xde malu2 lagi manje sampai terover hehe.rayyan skang pun dah pandai nak berkawan tau makin peramah n mesre plak skang nie.kalau x bukan maen takot lagi ngan orang tapi kali nie balik kampung sume die mesre walaupun orang yang die tak penah jumpe tau.bagos2 macam nie la anak mama..berhasil gak mama slalu pesan supaye jadi frenly hehe

lagi pict kat bawah nie tak lupe gak pict tuan tanah yer hehe





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...