KAWAN2 MAMA..=)

Tuesday, 6 September 2011

suasana hari raya

Assalamualaikum...

selamat hari raya semua..lame btol mama tak update blog kan..bz la ngan uruskan anak,anyam ketupat lagi,ulang alik umah parents n PIL lagi..kelam-kabot gak la mama..korang masih dalam mood rayer lagi tak??tahun nie rase cuti seminggu raye macam x cukop je kan..umah sdare mare n kawan2 pun banyak lagi tak pergi huhuhu..rayer kali nie rase penat sangat2 sbab rayer jauh2 plus cuace panas terik ngan Ryan meragam lagi fuhh..memang meletihkan betol lah..

tahun nie malam raye kat umah parents mama..petang raye along's family da sampai,adik2 pun da balik gak so da start rase meriah raye la sronok jek ngan kerenah anak2 along mama.tak sabar lak nak tunggu Ryan besar nak tambah meriah kan lagi suasane rayer hehe..

pagi2 lagi Ryan da terjage n kejotkan mama tau..excited nak raye la 2..hehe macam biase pagi raye kaum lelaki pergi solat raye dulu pastu baru makan2 n bersalam-salaman..mama salam2 ngan papa kat dalam bilik jek kalau kat luar segan nak kissing2 hehe..pas salam2 kitorang adekan sesi bergambar plak tapi xbanyak la sbab semua nyer kaki bergambar so yang jadi tukang ambik gambar papa la sbab papa memang xsuke bergamabr..papa kan penyegan orangnyer..




along,adik3,mak,abah n ryan

5siblings,parents n grandsons
angah mama je takde wife die dalam pantang tu yang xdapat balik

mama,papa & Ryan
kami tema coklat..Ryan tgah mengamok nak tido

along's family...tema warne kuning pinang masak

pict makan2 xsempat nak ambik la semua nak cepat..pas da settle semua kitorang gerak ke uma atok belah abah mama plak..nanti story next ntry la yer..





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...