KAWAN2 MAMA..=)

Saturday, 17 September 2011

Dalam dilema

Assalamualaikum..

mama skang betol2 dalam dilema..samada nak kije @ tak??kalau mama kije, mak n PIL suruh tinggalkan Ryan kat kampung sbab dorang xpercaye orang laen yang jage cucu dorang..kalau mama nak kije memang anytime leh dapat dari adik sdare mama..kije kat Alor Gajah jek..ritu adik sdare mama ade tanye biler boleh mule..mama cakap la awal bulan depan..p2 baru mama terpikir..sanggop ke mama berjauhan ngan anak mama yang baru 3bulan tu..da la Ryan kuat susu badan..mama plak memang da niat dari Ryan dalam perut lagi mama nak nyusukan Ryan ngan susu mama sampai Ryan umur 2 tahun tapi kalau mama kije n Ryan dok kampung terpakse la Ryan minom susu lembu huhu..yela kalau dah dok kat kampung hari minggu je la mama n papa dapat jumpe anak kesayangan mama nie.nak ulang alik hari2 memang x larat la..habis tu susu mama pe citer??nanti mesti bengkak breast mama,nak perah pun bukan Ryan dapat minom..nak simpan time balik hari minggu baek bagi Ryan mnom susu yang fresh..arghhh buntu3..

mama nak kije sekurang2 nyer dapat ringan kan beban papa..nurse Klinik Desa cadangkan mama kalau nak kije tunggu Ryan 6bulan sbab time 2 Ryan da leh makan n myb da kurang mnom susu..tapi time da 6bulan lagi la mama TAK SANGGUP nak berjauhan ngan Ryan..yela mesti die da pandai macam2 time 2..aduhhh...

yang paling utama......MAMA TAK SANGGUP NAK BERJAUHAN NGAN ANAK MAMA!!!

ape pendapat korang ek?? huhu mama tanyer sape ni??ade ke yang nak menjawab soklan mama nie????????






alahai geram nyer tgok anak mama gelak....arghh TAK SANGGOP!!!
giler da mama nie pikir kan masalah nie huhuh k la nak tido bai....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...